X

Streamline SL-V STD

A STREAMLINE SL-V 15 szivattyút könnyebb vágási feladatokra terveztük, ahol nagynyomású vágásra van szükség.  Egy-három vágófej működtetésére alkalmas tiszta vízsugaras üzemmódban olyan anyagok vágására mint az élelmiszerek, papír, textil, habok, gipszkarton vagy szigetelőanyagok.

Kompakt kivitelezés az egyszerű integrációhoz

A STREAMLINE SL-V 15 szivattyú tervezése és kivitelezése lehetővé teszi az integrációját már meglévő rendszerekbe bármely vezérlőrendszerrel, emellett azonban különálló egységként is használható. Térigénye kicsi és minden alkatrész könnyedén hozzáférhető karbantartáskor.

Biztonsági funkciók és jellemzők

A biztonsági szelep engedi le a nyomást a rendszerből amikor a szivattyú leáll, a vészstop megnyomása által. Automatikusan lekapcsol ha az olajszint a minimális alá csökken, vagy ha az olaj túlhevül. Ezekben az esetekben villogó piros fény jelzi a hibát az operátorok számára.

Abrazív vágásra is

Az SL-V 15 szivattyúval lehetséges a kisebb vastagságú keményebb anyagok vágása is, amennyiben a rendszert főként abrazív vágásra szeretné használni és az anyagvastagság változó, akkor érdemes egy erősebb KTM szivattyút alkalmaznia.
 

Motor teljesítmény 11kw/15le
Nyomási tartomány 500-3800 bar
Max. vízmenny. max. nyomáson 1,2 l/perc
Nyomásfokozó típusa HSEC 20
Minősítés CE minősítés