X

Abraline

A termelés megbízhatósága a teljes vágófolyamat állandó ellenőrzését igényli. A gazdaságos és eredményes vágási folyamat sokban múlik a konstans csiszolóanyag adagoláson. Márvány, kő, üveg vagy egyéb törékeny anyag vágásánál mindez különösen fontos.

A csiszolóanyag-adagolás ellenőrzése garancia a költséghatékony termelésre

ABRALINE rendszerünk magas precizitással ellenőrzi a csiszolóanyag adagolását, ami lehetővé teszi a költséghatékony termelést az egész gyártási folyamat során.

Két tartály a folyamatos csiszolóanyag-adagoláshoz

Az ABRALINE adagoló rendszer két nagyobb és egy kisebb tartályból áll, ami sűrített levegővel kezelt homokot tartalmaz. A csatlakoztatott rugalmas cső a csiszolóanyagot közvetlenül a vágófejnél lévő csiszolóanyag-mérő egységhez továbbítja. A rendszer vezérlőszekrényt is tartalmaz ami folyamatosan ellenőrzi az üzemeltetés állapotát és továbbítja a megfelelő jelet a pneumatikus rendszer és a jelzőfények felé.

Csiszolóanyag szenzorok

A tartályok szintérzékelő szenzorokkal vannak ellátva. Ha a tartályban lévő csiszolóanyag eléri a minimum szintet, akkor a megfelelő szenzor jelet ad a szelepnek, ami automatikusan újratölti a tartályokat. Ha a felső tartályban a minimum szint alá csökken a csiszolóanyag, akkor jelzőfény villog ami értesíti az operátort az újratöltés szükségességéről.

Ideális megoldás a különböző igényekre

A KMT az ABRALINE adagoló rendszert két különböző méretben kínálja a különböző igényeknek megfelelően. A kisebb ABRALINE berendezés az eseti vágási funkciók kiszolgálását teszi lehetővé, a folyamatos vágáshoz az ABRALINE Advanced modellt ajánljuk.

 

ABRALINE
  ADVENCED COMFORT
Max. homokadagolás 4000 g/perc 4000 g/perc
Folyamatos üzemi nyomás 2-6 bar 2-6 bar
Működési feszültség 115-240 V 115-240 V
Tartály mérete 24 l 13 l
Homoktartály kapacitása 1 000 kg 250 kg
Hossz 1 060 mm 700 mm
Szélesség 1 060 mm 700 mm
Üres tömeg 250 kg 95 kg