X

Streamline SL-V OEM

A KMT Waterjet Systems az SL-V 50 OEM teljesítménynövelőt kínálja a teljes rendszer integrációhoz. Ez a teljesítménynövelő azoknak a gyártóknak ajánlható, akik maguk szeretnék kiépíteni a szivattyú vezérlőrendszerét és paramétereit, beleértve a biztonsági leállásokat túlhevülés, túl erős szivattyúlöket, víznyomáscsökkenés és egyéb okok miatt. Az SL-V 50 OEM szivattyút erős vágásokra tervezték.

Bármilyen berendezéshez illeszkedő kompakt méret

A KMT technológiája bármely más gyártó vízsugaras vágási rendszerébe beépíthető, kompakt mérete lehetővé teszi a gazdaságos beépítést. A karbantartást igénylő alkatrészek könnyen hozzáférhetőek.

Kapcsolódoboz

A teljesítménynövelő elektromos vezérlő paneljét, motorvezérlését és PLC-jét egy interface kapcsolódoboz helyettesíti, mely lehetővé teszi a rendszer építője számára, hogy a központi vezérlő panelről működtesse a berendezést. Így egyetlen lokációról üzemeltethető az egész egység.

További opciók

A szivattyút a vízsugaras vágásban jártas gyártók számára tervezték, akik rendelkeznek a szükséges nagynyomású technológiai ismeretekkel és képesek az összes vezérlési és biztonsági funkció kialakítására. Opcionális készletek szintén kaphatók, melyeket a gyártó installálhat.
 

Motor teljesítmény 37kw/50le
Nyomási tartomány 500-3800 bar
Max. vízmenny. max. nyomáson 3,8 l/perc
Nyomásfokozó típusa HSEC 20
Minősítés gyári minősítés (CE-nek megf.)