X

Cégünkről

A ProCAM Műszaki és Fejlesztő Kft.-t 2004-ben alapította két magyar magánszemély saját fejlesztésű CNC vezérelt koordináta megmunkáló berendezések létrehozása céljából. Az alapítók azóta is tevékenyen részt vesznek a műszaki irányításban és fejlesztésben. Vállalatunk munkatársai a gépek mechanikáját, vezérlését, elektronikáját és szoftverét a kezdetektől teljes egészében Magyarországon fejlesztették ki és szerelték össze.

A fejlesztés alatt álló prototípusok egyes példányai kereskedelmi forgalomba kerülnek, további részük pedig a cégünk bérmunka szolgáltatásában vesznek részt. Így cégünk egyszerre lehet gyártó és forgalmazó, valamint végfelhasználó is. kettős szerepből adódik piaci előnyünk, mely a szakmai hozzáértést és a közvetlen tanácsadási lehetőséget biztosítja, valamint így a felhasználás során megszerzett tudásunkat közvetlenül beépíthetjük a termékünkbe.

 

Folyamatos fejlesztés

Mivel az egyik legfőbb profil a fejlesztés, ezért a cég bevételeinek jelentős részét költi mai napig kutatásokra, az új technológiák kidolgozása érdekében. A legfrissebb tudományos ismeretek figyelembe vételével, az elérhető legmodernebb eszközök felhasználásával készülnek gyártmányaink.

Kezdetben egyszerű mechanikai felépítésű berendezéseket terveztünk, majd a folyamatos kutatás és fejlesztésnek köszönhetően a berendezések stabilitása, szerelhetősége, megbízhatósága és a sebessége fokozatosan javult, valamint a gépek egyre komplexebbé váltak.

 

Hatékonyság

Számos olyan új technológiát vezettünk be, amelyek jelentősen megkönnyítik a gépépítők munkáját, és rendkívül jó költséghatékonysággal tudjuk előállítani a precíziósan megmunkált alkatrészeket. Ez azt jelenti, hogy jóval kevesebb idő alatt tudják összeállítani a koordináta vágóasztalokat, amiket azután tetszőlegesen integrálhatnak a saját igényeik szerint

A kopóalkatrészek és a kellékanyagok folyamatos ellátását is biztosítjuk, megerendeléseket már webshopunkon keresztül is fogadjuk.

 

Megbízhatóság

Magyarországon már sok ügyfelünk nagy megelégedéssel használja berendezéseinket, és jelenleg a hatodik generációs koordináta asztalunk fejlesztése fejeződik be az öttengelyes vezérlővel egy időben.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2007 óta minden berendezésük gond nélkül üzemel, és egyiken sem kellett fődarabot cserélni, ezeknél nem fordult elő kritikus hiba. Az általunk vagy szerződött partnereik által üzembe helyezett és rendszeresen karbantartott gépeinkre 5 év garanciát vállalunk.

Vállalatunk ISO 9000/2001 minőségirányítási rendszert alkalmaz, és ennek megfelelően folyik a gyártás. Termékeinket  CE tanúsítvánnyal hozzuk forgalomba.