X

Aqualine I / PRO

AQUALINE I

Az autóipar különösen sok alvállalkozót foglalkoztat magas követelmény-rendszerrel. A gyártósorok rendszerint 3x8 órás műszakokban futnak a hét minden napján megbízhatóságot és nagy gyártási sebességet követelve meg a vízsugaras vágórendszerektől is.

Megbízhatóság szélsőséges körülmények között

A KMT AQUALINE I tiszta vízsugaras vágórendszer az egész iparágban hírnevet szerzett magának mint a legmegbízhatóbb és leggyorsabb vágórendszer szélsőséges körülmények között, gyors reakcióideje és az alkatrészek kiváló minősége és hosszú élettartama miatt.

Nagyteljesítményű fúvókaszelep

Az iparágban alkalmazott sokszoros vágóciklusok miatt a ki/be ciklus sebessége és a vágószelep megbízhatósága rendkívül fontos. A KMT AQUALINE I a legjobb megoldást kínálja ezen a területen is. Alkalmazástól függően alapesetben zárt (N/C) vagy alapesetben nyitott (N/O) szelepek kaphatók. A fúvókaszelep kevesebb, mint 50 ms alatt nyit ki az üzemi nyomástól függően.

Kompakt tervezés a flexibilis használatra

Az AQUALINE I vágófej tömege mindössze 1.8 kg (3.9lbs) ami magas fokú rugalmasságot kínál és megkönnyíti a multifejes és 3-D használatot. Zafír és gyémánt kilépő nyílással egyaránt felszerelhető az adott folyamattól függően.

Előszűrő a vízfúvóka védelmére

Az előszűrő a HD sor és a fúvókaszelep között helyezkedik el, csökkentve a vízfúvókára ható mechanikai ártalmakat a részecskék kiszűrése által. Mindez jelentősen meghosszabbítja a fúvóka élettartamát és csökkenti az üzemeltetés költségeit.

AQUALINE I
Hosszúság 91 mm
Szélesség 91 mm
Magasság  448 mm
Tömeg 1,8 kg
HP connection 3/8” UNF
Illesztő csavarok 1/4” x 7/8”

 

AQUALINE PRO

Fúvókaszelep maximális igénybevételre

A vágási feladatok sokfélesége és a rengeteg kapcsolási folyamat erősen igénybe veszi a fúvókaszelepet. Az AQUALINE PRO vágófejjel a KMT a legjobb megoldást fejlesztette ki a 6200 bar-os vágásokra. Mivel a vágási sebesség magasabb mint 4000 Bar a delamináció jelentősen lecsökken, bizonyos esetekben meg is szűnik. A nagynyomású szelepek kevesebb, mint 50 ms alatt nyitnak ki a működési nyomástól függően. A precíziós, erős kialakítás és a rövid kapcsolási idő alapvető jellemzője az AQUALINE PRO vízsugaras vágófejeknek.

PSC-PRO installációs alkatrészek 6200 Bar-os szelepek, csatlakozók és csövek részére

A PSC termékcsaládba tartozik az összes olyan installációs alkatrész, ami a víz adagolását teszi lehetővé a szivattyútól a vágóegységekig. A PRO szériát speciálisan a 6200 Bar-on történő vízsugaras vágásra tervezték. A PSC-PRO alkatrészek lehetővé teszik a csőrendszerek felszerelését az összes elterjedt vágórendszerhez.