X

Partnereink

A ProCAM Kft. mindig igyekszik minden téren a létező legmodernebb megoldást nyújtani az ügyfeleinek, ezért szorosan együttműködünk olyan cégekkel, melyek közül több világszinten is vezető szerepet tölt be.

A Kjellberg hivatalos képviseleteként minden ismert plazma technológia megtalálható a kínálatban, egészen a kézi levegős daraboktól, a csúcskategóriás Contour Cut Neo finomsugaras rendszerekig. A KMT hivatalos magyarországi partnereként továbbra is forgalmazzuk, telepítjük és szervizeljük, az összes témához kapcsolódó eszközt, kellékanyagokat. továbbá biztosítjuk az üzemeltetéshez szükséges kellékanyagokat. Vállalatunk a vezérlések fejlesztése kapcsán az NCT Ipari Elektronikai Kft.-vel áll szoros kapcsolatban, emellett a cég motororsóit is forgalmazza és integrálja berendezéseibe.  A SigmaNEST vágástechnológiai irányító és lemezteríték optimalizáló szoftvert értékesítjük önállóan és integráljuk saját vagy más cég megoldásaiba. A ProCAM által is forgalmazott szoftvert olyan nagy cégek használják, mint a Boeing vagy a Caterpillar.

A lángvágó rendszerek területén a már jól bevált GCE vágófejeket integráljuk, amit egy saját tervezésű gázvezérlővel egészítünk ki a még magasabb hatékonyság érdekében.
 Az NCT mellett a Jäger által gyártott motororsókat forgalmazzuk és integráljuk a berendezésekbe, automata szerszámcserélő és bemérő opciókkal.