X

BOOSTERLINE

A nagynyomású szivattyúk konstans vízellátása fontos tényező a vízsugaras vágórendszerek megbízható és gazdaságos működtetéséhez. 
A BOOSTERLINE vízadagoló rendszer erre kínál  ideális megoldást.

Az állandó nyomás biztosítja a termelés hatékonyságát

A konstans vízadagolás a BOOSTERLINE szivattyún keresztül meghosszabbítja a teljesítménynövelő alkatrészeinek élettartamát, csökkentve a tervezett leállások és a karbantartás idejét.
A STREAMLINE szivattyúk 3,5 Bar-os konstans nyomáson működtethetők. Amennyiben közüzemi vízszolgáltatásban nyomásingadozás következik be, a BOOSTERLINE szivattyú garantálja az állandó térfogatáramlást a nagynyomású szivattyúhoz. A rendszer automatikusan kapcsol be- és ki, teljesítménynövelőtől függően. A BOOSTERLINE rendszer kezelése teljesen automatikus.

A töltési mennyiség szenzoros ellenőrzése

A BOOSTERLINE rendszer feltöltési mennyiségének ellenőrzésére két szenzort építettek be. Ha a tartály töltési szintje megfelelő, akkor a 230 V-os elektromágneses szelep elzárja  a vízadagolást. Ha a szint eléri a minimumot, akkor a vezérlőrendszer kikapcsolja a BOOSTERLINE szivattyút megakadályozva ezzel a száraz futásból eredő károkat. A vezérlőegység a tartály tetején található és 230 V-on üzemel.

750 l-es tartály garantálja a biztonságos üzemeltetést

A 750 l-es tartály biztosítja a vágáshoz szükséges vízmennyiséget. A tartály jó minőségű, nem átlátszó műanyagból készül, megakadályozva az algásodást és egyéb szennyeződéseket. A tartály négyzetes alapú, ezért könnyen felszerelhető és biztosítja a konstans vízadagolást a szivattyúk felé.

A BOOSTERLINE I csökkenti a működési költségeket. Egységes nyomást biztosít a KMT vízsugaras rendszerek számára. Felszerelhető meglévő vízsugaras vágóegységekhez. Biztosítja az előre beállított magas nyomást a szivattyúhoz, így csökkentve a kopást és növelve a hosszú élettartamot.

Számos területen hasznos ahol a nincs biztosítva a helyi vízrendszer szükséges nyomása a nagynyomású szivattyúk folyamatos vízellátásához.

A BOOSTERLINE I garantálja az ideális feltételeket minden STREAMLINE ™ nagynyomású szivattyú modelhez és optimalizálja a működéshez szükséges feltételeket.
 
A STREAMLINE ™ nagynyomású szivattyúk állandó 3,5 bar nyomáson működnek optimálisan.

BOOSTERLINE 
Boosterline - Tank
Tömeg 25 kg
Hossz 780 mm
Szélesség 780 mm
Magasság 1600 mm
Boosterline - Szivattyú
Tömeg 10,4 kg
Hossz 191 mm
Szélesség 504 mm
Magasság 217 mm
Feszültség 230 V
Motor teljesítmény 1,5 kW
Max. emelő magasság 45 m
Max. folyadék mennyiség 7 m3/óra
Max. működési hőmérséklet 40 °C