X

Feedline

A stabil és konstans működési paraméterek rendkívül fontosak a vízsugaras vágáshoz, különösen törékeny alapanyagok esetén. A KMT Waterjet Systems a  FEEDLINE csiszolóanyag rendszert kínálja erre a célra.

A FEEDLINE technológia

A FEEDLINE rendszer konstans csiszolóanyag adagolást biztosít, megszüntetve a rendszer eltömődését. A rendszer a csiszolóanyagot sűrített levegő segítségével adagolja egy 0,8 literes tartályba. A tartály alján a csiszolóanyag összegyűlik, majd az adagoló tárcsa segítségével jut el a vágófejhez a kívánt mennyiségben.

Költséghatékonyság a pontos adagolás miatt

A különböző anyagok vágásához eltérő mennyiségű csiszolóanyag szükséges. A pontos adagolás csökkenti az üzemi költségeket különösen ahol sokféle anyag vágására van szükség napi szinten.
A FEEDLINE rendszer 0 és 1000g közötti csiszolóanyagot képes adagolni percenként. Az adagolás mennyisége a hézagoló betéttel változtatható.

 

Abrazív vezérlőrendszer

A FEEDLINE csiszolóanyag adagoló vonzó AMS csomagban is kaphatók, ami az ABRALINE komponenseket is tartalmazza, a legegyszerűbb komplett megoldást kínálva az abrazív adagoláshoz.


 

FEEDLINE
Homokadagolás (állítható) 0-1 000 g/perc
Működési feszültség 24 VDC
Vezérlő feszültsége 0-10 V / 4-20 V
Üres tömeg 3,1 kg
Hosszúság 124 mm
Szélesség 130 mm
Magasság 470 mm