X

Szerviz

Cégünk KMT, Kjellberg vágóforrások, vízsugaras es plazma részegységek szakszerű, magas igényt kielégítő szervizelését vállalja. Forduljon szakembereinkhez technikai kérdéseivel, problémáival

Csapatunk mindíg rendelkezésre áll, ha műszaki segítségre van szüksége,  akár helyszinen is!

Karbantartás

Főként saját berendezéseinket, de bizonyos esetekben más cégek által épített rendszereket is működtetünk szerződésen alapuló megelőző karbantartással. Ezek lényege, hogy a gépek összetételét felmérve egy karbantartási ajánlat alapján szerződünk éves időtartamokra a gépek karbantartására. A szükséges elemek felmérése után tudunk egy ütemtervet készíteni, amit a megrendelővel közösen a termelési ütemezéshez igazítunk. Ezután mindkét fél előre tudja, hogy mikor kell a gépet kivenni a termelésből, és mennyi időre ahhoz, hogy a zavartalan termelés biztosítható legyen.

Általában ezen tevékenység mellé 24 órás szervízszolgáltatást is nyújtunk, amire csak nagyon ritkán van szükség, akkor viszont azonnal.

A szerződéses karbantartás mellé, vagy eseti igények alapján munkanaplón történő elszámolással vállaljuk a gépek és szállítórendszerek szervizelését.

Alkatrészgyártás

Cégünk vállalja különböző alkatrészek gyártását a műanyagoktól kezdve az alumínium ötvözeteken keresztül az edzett acélokig.