X

Active Autoline II / IDE II

A KMT vízsugaras rendszerekhez használt vágófejek a lehető legnagyobb hatékonyságú és ár-érték arányú megoldások. Ezeket napi rendszerességgel használják az egész világon számos különböző vízsugaras alkalmazásoknál. Az innovatív design egyes összetevői és az építőiparban használt tartós anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és minimium karbantartási igényt. A KMT Waterjet Systems négy vágófej modelt kínál tiszta vízes és abrazív vágáshoz , amely könnyen integrálható bármilyen vízsugaras vágógéphez.

Az ACTIVE AUTOLINE II és az ACTIVE IDE II  vágófejekkel a KMT Waterjet Systems olyan abrazív vágófejeket fejlesztett ki amelyek hatékonyan működnek és élettartamuk hosszú. Így csökkennek a karbantartás költségei és növelhető a termelési idő. A KMT vágófejek jellemzői:

A tervezés biztosítja a vágófej helyes beállítását

A fúvókánál nem szükséges a vágófej beállítása, mivel a konstrukció tervezése biztosítja, hogy a víz-csiszolóanyag keverék a fúvóka közepén távozik és a sebesség maximális.

A megelőzhető hibák azonnali jelzése

A vágófej a vízfúvókánál egy szivárgási furattal van ellátva, ami jelzi, hogy a fúvóka helyesen van felszerelve és szivárgásmentes. A gyémánt vagy zafír fúvókák vagy a fúvókacső tömítéseinek állapota így könnyen felmérhető.

Előszűrő a vízfúvóka védelmére

Az előszűrő a HD sor és a fúvókaszelep között helyezkedik el, csökkentve a vízfúvókára ható mechanikai ártalmakat a részecskék kiszűrése által. Mindez jelentősen meghosszabbítja a fúvóka élettartamát és csökkenti az üzemeltetés költségeit.

Kiváló élminőség

A gyémánt kilépő nyílások hosszabb élettartama miatt  hosszú időn át a megőrizheti a vízsugár konzisztenciáját. Mindez a csövek élettartamát is növeli és jobb élminőséget eredményez kevesebb gyártási hulladék mellett.

Csökkent beállítási idő

Az előre beállított kilépő nyílás és fókuszáló cső jelentősen csökkenti a beállítási időt és hatékony vágást biztosít.

 

Abrazív vezérlőrendszer

Az ACTIVE AUTOLINE II és ACTIVE IDE II vonzó AMS csomagban is kaphatók, ami az ABRALINE és FEEDLINE komponenseket is tartalmazza, a legegyszerűbb komplett megoldást kínálva az abrazív adagoláshoz.

 

ACTIVE AUTOLINE II

Kiváló megoldás a csúcsteljesítményhez

  • A szabványos, szerszám nélküli felszerelés lehetővé teszi a víz és gyűjtőfúvókák gyors cseréjét, a csiszolóanyag adagolócsövének szétszerelése nélkül.
  • A különleges nem-fémesen hegesztett fúvókaalap magas precíziót és ismétlési pontosságot tesz lehetővé.
  • Az AUTOLINE II vágófej csupán három elhasználódó alkatrészt tartalmaz, a kilépő nyílást, a keverőkamrát és a gyűjtőcsövet, ezek pedig különlegesen ellenálló anyagból készülnek.
  • A fúvókatest cserélhető betétet tartalmaz.
  • A tiszta vizes vágások ugyanazzal a kilépő nyílással végezhetők, az átállás csupán pár másodpercet vesz igénybe.

 

ACTIVE AUTOLINE II 
Hosszúság 91 mm
Szélesség 115 mm
Fúvókacső hossza 6”
Teljes magasság 448 mm
Tömeg 3 kg
HP connection 3/8” UNF
Illesztő csavarok (2x) 1/4” x 7/8”

 

ACTIVE IDE II

Áttörés az egyszerűség és a teljesítmény területén

  • Mivel a vágófej csupán néhány alkatrészből áll, rendkívül könnyen kezelhető és magas precizitással használható.
  • Fontos jellemzői az egyszerű karbantartás, a pontosan beállított vágófej és kilépő nyílást és a fúvókát védő előszűrő.
  • A gyémánt kilépő nyílás és a keverő kamra egyetlen fúvókatestbe vannak építve. A professzionális és a kezdő operátorok számára egyaránt előnyt jelent az egyszerű kivitelezés, hiszen csak a fókuszáló cső és az előszűrő az elhasználódó alkatrész, ezek cseréje pedig gyors és könnyű.

 

ACTIVE AUTOLINE II 
Hosszúság 91 mm
Szélesség 97 mm
Fúvókacső hossza 5,75”
Teljes magasság 448 mm
Tömeg 3,2 kg
HP connection 3/8” UNF
Illesztő csavarok (2x) 1/4” x 7/8”