X

Sigmanest

SigmaNEST táblakiosztó szoftver

A SigmaTEK Systems  új utakat keres a termelési folyamatok optimalizálásában. Mindezt pontosan mérhető és folyamatos fejlesztéssel éri el a termelés hatékonysága és ezen keresztül a profit növelése érdekében.

Alapanyag felhasználás

Az alapanyag minden gyártási folyamat első számú költsége. A SigmaNEST's automata táblakiosztó technológiájával a legjobb eredmény hozhatja ki az alapanyagokból, minimális mennyiségű veszteség mellett.

Működési optimalizálás

A vágópályák, perforációk és egyéb időigényes tényezők optimalizálásával a SigmaNEST hatékonyan növeli a termelési kapacitást, csökkentve a vágóciklus idejét és garantálva a kiváló minőséget.

Munkaerő-hatékonyság

A SigmaNEST rendkívül könnyen kezelhető. A széles körben elterjedt Microsoft Office Interface-t használja, ezért nagyon könnyen elsajátítható. Az intuitív navigációval könnyedén választhatunk az opciók közül.

Táblakiosztó szoftver

A SigmaNEST maximális alapanyag-felhasználást, a berendezés működésének optimalizálását és kiváló minőséget garantál, összehangolva a vágási sebességgel, a munkafolyamat integrációjával, az alapanyag kezelésével, a pontos becslési adatokkal és az információ-menedzsmenttel.

Az iparág legfejlettebb CAD/CAM illesztő motorja biztosítja a meghajtást. A SigmaNEST Version 10.2  számos új és bővített opciót tartalmaz, ami a vágóberendezések programozását még hatékonyabbá és könnyebbé teszi.

A legújabb verzió Megosztott Képernyőt is kínál, ahol több munkaterület egyidejű megtekintése lehetséges. A felhasználó manuális is illeszthet alkatrészeket a megosztott képernyők alkalmazásával, illetve egyéb munkafelületeken. Mindez az alkatrészek gyors kiosztását teszi lehetővé egyidejűleg több alaplapra, anélkül, hogy az opciólistából választani kéne.