X

Active Autoline PRO / IDE PRO

A KMT Waterjet Systems a PRO abrazív vágófejeket speciálisan a 6200 Bar-on történő vízsugaras vágásra tervezte.

ACTIVE AUTOLINE PRO Abrazív vágófej

Az ACTIVE AUTOLINE PRO vágófejek kiemelkedő tulajdonságai közé tartoznak az automatikus precíziós pozicionálás, a tökéletes ismétlési pontosság, a magas vágási sebesség és a könnyű karbantartás. A vágófej alkatrészeinek cseréje csupán másodperceket vesz igénybe. A rutin karbantartás minimalizálása érdekében az alkatrészek erős, kopásálló anyagból készülnek.

Az ACTIVE AUTOLINE PRO vágófejek bármely vízsugaras vágási rendszerhez csatlakoztathatók merev vagy többszörös vágófej csatlakozóval.

ACTIVE IDE PRO Jobb vágóteljesítmény a magas precíziónak köszönhetően

Az ACTIVE IDE PRO vágófej gyémánt kilépő nyílással van felszerelve amit szilárdan rögzítettünk a kilépő nyíláshoz. A speciális gyártási folyamat biztosítja, hogy a vízsugár mindig pozícióban maradjon. A csiszolóanyagot a keverő egységben adagoljuk a vízsugárhoz. A vágófej szigorú toleranciaértékei garantálják, hogy a vágófej mindig a tengellyel összehangolva működik.

A HYPERTUBE PRO fókuszáló cső 6200 Bar-os alkalmazásokra

A KMT Waterjet HYPERTUBE PRO terméke jelentősen megnövelt fókuszáló cső élettartamot kínál. A legtöbb esetben a fókuszáló cső kopása aszimmetrikus, ami kivezető nyílás elliptikus deformációjához vezet. A HYPERTUBE PRO fókuszáló csövek jelzéssel vannak ellátva, mely lehetővé teszi, hogy az operátorok megadott szögben elfordítsák őket a vágófej-foglalatban. Ez egyöntetű kopást eredményez, a vízsugár keresztmetszete tehát körkörös marad.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a technológia mintegy 100%-al hosszabítja meg a fókuszáló csövek élettartamát.

 

Abrazív vezérlőrendszer

Az ACTIVE AUTOLINE PRO és ACTIVE IDE PRO vonzó AMS csomagban is kaphatók, ami az ABRALINE és FEEDLINE komponenseket is tartalmazza, a legegyszerűbb komplett megoldást kínálva az abrazív adagoláshoz.