X

Hírek

2016.
10.
17.

Kelet- és Nyugat Magyarország fellendítését megcélozó pályázatok kerültek kiírásra

Újabb pályázati lehetőségek nyílnak meg a mikro-, kis- és középvállalkozások részére. Jelen kiírások a Közép- magyarországi régiók kizárásával kerültek meghirdetésre. Mindhárom esetben a pályázatok társadalmi egyeztetés alatt állnak, vagyis nem a végleges információkat tartalmazzák. 

2016.
08.
11.

PreciTrack ismét Csehországban

2016. októberében ismét megrendezezésre kerül az MSV Közép-Európa legnagyobb gépipari kiállítása. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a ProCAM Kft. idén is részt vesz a rendezvényen a legújabb - már 5 tengelyes - PreciTrack maróberendezésével. 

2016.
07.
08.

ProCAM W321 vísugaras vágógép eladó

Eladó ProCAM W321 típusú komplett vízsugaras vágógép nyomásfokozóval. A berendezés jelenleg is működik, eddig megközelítőleg 6000 órát üzemelt. Kiváló állapotban (előzetesen felújítva) kínáljuk most ezt az időtálló berendezést.

 

2016.
06.
15.

Pályázati lehetőség Pest megyében

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében címmel jelent meg pályáti kiírás, melynek keretében 5-24 millió Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető. Támogatási kérelmek benyújtása június 17-től lehetséges.  
 

2016.
06.
03.

A ProCAM Kft. a pénzügyileg legstabilabb cégek között

Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a ProCAM Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

2016.
05.
02.

IPAR NAPJAI 2016

A ProCAM Kft.idén is részt vesz az Ipar Napjai kiállításon 2016 május 24-27. között a Hungexpo-n. Érdemes kilátogatni a kiállításra, hiszen a számos neves kiállító újdonságainak megismerése mellett szakmai programokon is részt vehet. A ProCAM standján pedig bemutatásra kerül a PreciTrack koordináta pályára szerelt 5 tengelyes maró működés közben. 

 

 

2016.
02.
19.

Hamarosan nyílik webshopunk

2016 márciusában megnyitjuk webshopunkat, ahol gyorsan és kényelmesen vásárolhat különféle vágási technológiákhoz valamint hegesztéshez kopóalkatrészeket, kellékanyagokat, készleteket, de akár gépeket is.

 

2015.
09.
11.

Új PreciTrack az EMO-n

Az idei évben Milánó ad helyet az EMO-nak, ahol rekord számú vállalat vesz részt. Több mint 1500 cég 40 orszából képviselteti magát a kiállításon számos területen.

 

 

2015.
09.
11.

Találkozzunk Brnoban!

Közép-Európa legnagyobb gépipari kiállításán - az MSV-n - a ProCAM is képviselteti magát 2015-ben, ahol bemutatja legújabb PreciTrack koordinátapályáját. 

 

 

2015.
06.
18.

Újabb pályázati lehetőségek KKV-k számára

Júniusban két újabb pályázati kiírás jelent meg mikro- kis- és középvállalkozások számára, aminek keretében 5-50 millió Ft illetve 50-500 millió Ft támogatási összegre lehet pályázni. A pályázatok fő tartalmi eleme az új eszköz/gép beszerzése, mely legalább a projekt összegek felét el kell, hogy érje. 

2015.
06.
17.

Minimális üzleti kockázat

Az Opten Kft. Magyarország meghatározó céginformációs szolgáltatója a ProCAM Kft.-t  "A" -  minimális üzleti kockázatú, azaz a legjobb kategóriába sorolta.

2015.
05.
11.

Megjelent fiber lézeres vágórendszerünk

Kiemelkedő vágási minőség, rendkívül költséghatékony vágó berendezéssel

Hosszú távú együttműködési megállapodást kötöttünk a Kjellberg Finsterwalde Grouppal, melynek keretében a ProCAM a német cég magyarországi képviselete és hivatalos integrátora lett. 

2015.
05.
12.

Új PreciTrack koordinátapályánk a MACH-TECH-en

Idén is megrendezésre került az Ipar Napjai kiállítás a MACH-TECH-el karöltve, ahol a ProCAM Kft. is részt vesz kiállítóként. A látogatók megtekinthetik élőben PreciTrack koordinátapályánkat, mely egyedileg alakítható bármilyen termelési igényhez és technológiához, legyen szó akár víz-, plazma-, lézer-, lángvágó vagy akár maró berendezésekről.