X

Feedline Precision

A KMT Waterjet Systems vállalat bemutatja az új FEEDLINE PRECISION változtatható vezérlőtárcsával rendelkező csiszolóanyag tartályt. Az 1/10 font osztással rendelkező, teljes spektrumú tárcsa precízen vezérli a csiszolóanyag áramlását 0 és 2-1/2 font/perc értékek között a különféle típusú anyagok és anyagvastagságok vágásához. Az innovatív Tárcsás beállítás funkció a csiszolóanyag flexibilis, gazdaságos és pontos adagolását biztosítja a vágófúvóka számára.

Az abrazív pontos és konzisztens adagolási sebessége kritikus fontosságú a vízsugárral történő, csiszolóanyagos vágási folyamatban. A csiszolóanyag megfelelően szabályozott adagolási sebessége csökkenti a keletkező hulladék mennyiségét, és tömörebb vágóáramlást eredményez, amely tisztább, egyenletesebb vágási éleket képes létrehozni.

Könnyű használat és karbantartás

A KMT FEEDLINE PRECISION felszerelése, üzemeltetése és karbantartása egyszerű. A gravitáció segítségével adagolt csiszolóanyag automatikusan kerül a töltővezetékbe. Nincs szükség a vágási folyamat leállítására - a csiszolóanyag adagolási sebessége beállítható a csiszolóanyag áramlási sebességének növelése vagy csökkentése céljából. A csiszolóanyag adagolását gyorsan beállíthatja a kezelő a gomb megfelelő állásba forgatásával.

Flexibilitás a csiszolóanyag felhasználásában és a vágási sebességben

A KMT FEEDLINE PRECISION pontos, 0 és 2-1/2 font/perc között több beállítással bíró tárcsával rendelkezik, amely lehetővé teszi a kezelő számára, hogy gyorsan kiválassza a vágási sebesség növeléséhez szükséges csiszolóanyag mennyiségét. A kilépőnyílás beállítását a kezelő bármikor könnyen megtekintheti.

Kompakt és nagyon könnyű

A KMT FEEDLINE PRECISION berendezés mérete kb. 33 cm x 13 cm, elsődlegesen nagyon könnyű, tartós, nem fémes összetevőkből épül fel, amelyek nem rozsdásodnak a legtöbb környezetben.

A leállási idő minimalizálására tervezve

A KMT FEEDLINE PRECISION szorosan szigetelt O-gyűrűkkel rendelkezik a csiszolóanyag házának tetején és alján, valamint a mérőberendezésen annak megakadályozására, hogy a nedvesség beszennyezze az anyagot. Az anyag kimeneti adagolóját úgy tervezték meg, hogy megakadályozza a víz házba kerülését és esetleg a csiszolóanyag lassulását vagy eltömődését okozza. Az adagoló eltávolítható a könnyű tisztítás érdekében.

A KMT Waterjet termékcsalád

A FEEDLINE PRECISION berendezést úgy tervezték, hogy képes legyen együttműködni a KMT Waterjet vágófej komponensek és a STREAMLINE™ SL-V szivattyúk teljes termékcsaládjával, beleértve az új, leggyorsabban vágó STREAMLINE™ PRO 100,000 PSI szivattyút.

A funkciók összefoglalása

  • KMT FEEDLINE PRECISION: Egyszerűség és flexibilitás a jó teljesítmény érdekében.
  • Egyszerű üzemeltetés: A KMT vállalat FEEDLINE PRECISION berendezése nagy teljesítményű csiszolóanyag adagoló, amely vágás közben állítható a maximális hatékonyság elérése érdekében.
  • Flexibilitás a vágásban: A nagyméretű, könnyen leolvasható, állítható vezérlőtárcsa 1/10 font/perces osztásokkal rendelkezik a precíz vezérlés megvalósításához – a kezelő gyorsan meghatározhatja a vágási sebesség növeléséhez szükséges csiszolóanyag mennyiségét.
  • A konzisztencia pontossága:A kilépőnyílás keményített anyagból készült komponensei minimalizálják az adagolási sebesség időbeli változását a kilépőnyílás kopása miatt.
  • Egyszerűsített technológia: A KMT Autoline™ vagy az IDE™ vágófejekhez közeli, gravitációs elven működő kivitel kiküszöböli a csiszolóanyag hulladékát.
  • Nem fémes kivitel: Nagyon könnyű, tartós, nem fémes kivitel a könnyű tisztítás és a rozsdaállóság érdekében. A csiszolóanyag jól látható, 360 fokos megtekintési lehetősége az egyszerű felügyelet érdekében.
  • Kopó alkatrészek: Védett levegőhenger rúd a csiszolóanyaggal való érintkezésből adódó kopás minimalizálása érdekében. Az alkatrészek gyors és könnyű cseréje. Gyors és egyszerű tisztítás, nem szükségesek szerszámok a napi karbantartáshoz.